• a107
Ovčka za pod ritko
  • a107

Po meri narejeno ovčje krzno, ki se popolnoma prilagaja sedežu vašega vozička, je odlična izbira za vsakogar. Obenem pa je ovčka vašemu malčku nudi dodatno udobje, toploto, celoten videz vozička pa naredi še bolj eleganten.

Zmotno je prepričanje, da naj se ovčja koža v vozičku uporablja samo pozimi. Ja, pozimi je res za marsikoga prva izbira, ker nudi vašemu malčku dodatno toploto, a tudi poleti je njena uporaba nadvse priporočljiva. Otroku namreč pomaga vzdrževati stalno telesno temperaturo kljub vročemu ozračju, zato se med vožnjo v vozičku vaš malček manj poti.

Ovčka se bo popolnoma prilagajala sedežu v vašem vozičku, imela pa bo tudi predvidene odprtine, skozi katere boste lahko varno namestili varnostni pas.

Barvo ovčjega krzna izberite sami, povprašajte nas o možnostih.

Imate še kakšno vprašanje? Pišite nam na info@spimpajvozicek.si ali nam pustite sporočilo preko kontaktnega obrazca, ki ga najdete v meniju pod O nas.

Počakajte trenutek...

NAROČITE SE NA OBVEŠČANJE

Želite biti obveščeni o posebnih akcijah, ugodnostih ali novostih, ki jih pripravljamo samo za naše zveste kupce? Zaupajte nam vaš elektronski naslov in o vsem boste obveščeni prvi!