• a122
Košara z novo preobleko
  • a122

Je tudi vaša košara za novorojenčka potrebna preobleke ali bi zgolj želeli izstopati iz množice in svojega malčka popeljati v svet v povsem unikatnem vozičku?

Vašo košaro bomo v celoti preoblekli v blago po vaših željah. Nič ni nemogoče, samo odprite domišljiji prosto pot in nam zaupajte svoje želje. Mi pa jih bomo skušali za vas uresničiti.

V poštev pridejo tako košare novejših modelov vozičkov Stokke, lahko pa preoblečemo tudi starejše modele. Ovir ni, ob naročilu nam morate samo zaupati prav model vozička, ki ga imate.

Zraven vam lahko v istih barvah ali vzorcu izdelamo še previjalno torbo, zimsko vrečo, mufke ali kaj drugega.

Blago, ki ga sicer uporabljamo, je nepremočljivo, nudi UV zaščito, ni težavno za čiščenje in ima certifikat – otroku prijazna tkanina.

Pišite nam na info@spimpajvozicek.si ali nam pustite sporočilo preko kontaktnega obrazca, ki ga najdete v meniju pod O nas. Pomembno je samo, da nam pri naročilu ne pozabite zaupati modela vašega vozička.

Počakajte trenutek...

NAROČITE SE NA OBVEŠČANJE

Želite biti obveščeni o posebnih akcijah, ugodnostih ali novostih, ki jih pripravljamo samo za naše zveste kupce? Zaupajte nam vaš elektronski naslov in o vsem boste obveščeni prvi!