• a106
Winter kit za Mima Xari
  • a106

Mima Xari bo očarala tudi v zimskem in hladnem vremenu, za kar bomo skupaj z vami poskrbeli mi.

Zimsko prevleko vam izdelamo iz visokokvalitetnega umetnega usnja. Izbirate lahko med različnimi barvami usnja in umetnega krzna in si izberete res tisto, kar vam je všeč.

Winter kit za Mima Xari vključuje:

  • zimska strehica s krzneno obrobo
  • mufki za roke

Možno je dokupiti tudi našo zaščito za noge, ki jo lahko izdelamo iz povsem enakega umetnega usnja, kot ste ga izbrali za winter kit, lahko pa svoj ‘winter look’ nadgradite tudi z ovčko za pod ritko, ki bo poskrbela za dodatno udobje in toploto.

V naši ponudbi pa najdete tudi preobleko za sprednje varovalo, preobleko za ročaj vozička, previjalno torbo in še kaj. Prav vse je lahko izdelano iz enakega materiala, tako da ni bojazni, da končni videz preoblečenega vozička ne bi bil popoln.

Winter kit lahko izdelamo tudi iz drugega, nepremočljivega materiala. V kolikor bi vas ponudba zanimala, nam pišite.

Redna Cena: 171€

Akcijska cena ob tednu otroka (5.10.-11.10.2015): 136,8 €

*cene že vključujejo DDV

Možno je kupiti določene izdelke tudi posamično. Lahko pa k svojemu kompletu dodate še previjalno torbo ali dokupite prevleko za sedež iz umetnega krzna. Povprašajte nas za dodatno ponudbo. Pišite nam na info@spimpajvozicek.si ali nam pustite sporočilo preko kontaktnega obrazca.

Barve umetnega usnja, ki so na voljo:

 

 

Počakajte trenutek...

NAROČITE SE NA OBVEŠČANJE

Želite biti obveščeni o posebnih akcijah, ugodnostih ali novostih, ki jih pripravljamo samo za naše zveste kupce? Zaupajte nam vaš elektronski naslov in o vsem boste obveščeni prvi!